Scrutineering, business presentation, design event & cost event!

Dagen startet med Business Presentation klokken 12, hvor Jørgen og Hans Olav fra markedsgruppen var ansvarlig. I går kveld hadde teamet en gjennomgang av presentasjonen opptil flere ganger, og guttene var godt forberedt. De sitter igjen med følelsen av at alt gikk fint, og er veldig fornøyde med utførelsen og tilbakemeldingene. Poengene og vurderingen får vi fredags ettermiddag. 


Rundt klokken 14 trillet vi bilen mot scrutineering, og etter en liten stund i kø var det endelig vår tur. Dommerne var meget imponerte over bilen, og gjentatte ganger påpekte at bilen var på nivå med team som har deltatt i en årrekke. Samtidig påpekte dommerne også at det er tatt de riktige valgene med tanke på bruk av stål i stedet for karbon enkelte steder. Etter nesten to timer inne i scrutineeringshallen med nøye gjennomgang av hele bilen slapp vi gjennom scrutineeringen uten en eneste feil! Det var en helt fantastisk følelse!Etter scrutineeringen hadde vi ti min på å komme oss til "design judging". Her fikk vi også mange gode tilbakemeldinger, og vi sitter igjen med en god følelse av vurderingen til design eventen.

Fra design eventen bar det direkte til cost event.  Følelsen etter foredraget og spørsmålrunden er ikke fullt så bra, da vi har en dyr bil, og fikk ikke fullt så gode tilbakemeldinger.
Vi får alle vurderingene i morgen, og gleder oss til det!

Norwegian (Bokmål)