Hjuloppheng og ramme

Øystein, Ivar, Marius og Ole

Denne uken presenterer vi gruppen for hjuloppheng og ramme.

Marius Øgård: 4. klasse Maskin - Spesialisering Ind.Me - Gruppeleder. Holder for tiden på med demperanalyse i Simulink for å forstå hvordan vi skal kunne konfigurere demperne til å yte best mulig under de forskjellige konkurransene. Holder også i gang dialogen med IPK for å få maskinert deler til hjulopphenget før jul.

Øystein Haugen: 3. klasse Maskin - Spesialisering IPK - Hovedansvar for dempere. Han har designet hele hjulopphenget og simulert det i OptimumK. Har akkurat fullført maskintegningene for eksenterne. Så de skal leveres inn til verkstedet på IPK på mandag.

Ivar Alendal: 3. klasse Maskin - Spesialisering IPK - Hovedansvar for styresystemet og dekk & felg. Ivar har også nettopp blitt ferdig med maskintegningen for pedalboksrammen. Den skal også leveres inn til maskinering på mandag. Han har også designet styresystemet og bestemt dekk og felg for bilen. Der han har funnet de beste delene vi har budsjett for. Jobber også med å få bestilt inn deler før jul.

Ola Anders Bratt: 5. klasse Maskin - Spesialisering PuMa - Hovedansvar for bremsesystemet - Ole har designet spindlene til bilen og de skal også maskineres før jul. Ellers så har han dimensjonert bremseanlegget og jobbet med å finne deler og leverandører for bremseanlegget.

 

Norwegian (Bokmål)