Første oppdatering fra Silverstone!

 

Tirsdag morgen sto en spent gjeng på Værnes flyplass. Reisen til Gatwick gikk smertefritt, men allerede på flyplassen møtte vi første utfordring. Lastebilen viste seg å være mange timer forsinket. Dette resulterte i at de ikke kom til å rekke å hente teltene og liggeunderlagene vi hadde leid før butikkene stengte. Vi fikk heldigvis tak i en leiebil for en billig penge og rakk akkurat å hente telt utstyret.
  
Reiseleder Anders
 

Vi visste ikke helt hvilke forventninger vi kunne ha til campen ettersom det hadde vært så mye snakk om flom på Silverstone kun et par dager i forveien. Da vi ankom var det sol og campen så grei ut. Akkurat i det vi startet oppsettingen av teltene begynte det å bøtte ned, og vi fikk merke regnet det har vært så mye snakk om. Heldigvis hadde samtlige medlemmer pakket både ett, to og tre sett med regntøy. Campområdet vårt består av 218 kvm, og etter å ha satt opp fire ni-manns telt og to store partytelt sitter vi igjen med 3 kvm til overs. Ganske fornøyde med planleggingen av campområdet.

Onsdag våknet vi til sol, og frokosten ble fordøyd i solen. Klokken to fikk vi tilgang til pitområdet, og fikk rullet bilen inn i piten. Vi har utstyrt oss med iCom´s slik at vi enkelt kan holde kontakten mellom pit og camp.
  
Nå er klokken 20.00 og pitområdet er i ferd med å stenges. Frem til nå har "pitcrewet" øvd på scrutineeringen som vil foregå torsdag ca klokken tre. Mer eller mindre samtidig vil vi også ha business presentation, design event og cost report. Det er en spennende dag vi har i vente i morgen!
I mellomtiden koser vi oss sammen og nyter campinglivet. Vi får stadig kommentarer på hvor gjennomført campingen vår er, og de har problemer med å tro at dette er vår første gang her på Silverstone.  


Piten

Norwegian (Bokmål)