Støttespillere Team 2014

Revolve NTNU er helt avhengie av våre støttespillere for å opprettholde driften. Her kan du lese litt hvem som hjelper oss.

Kongsberg Gruppen

Hovedsponsor

Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt teknologikonsern som leverer avanserte og pålitelige teknologiske løsninger som bidrar til sikkerhet, trygghet og effektivitet i komplekse operasjoner og under ekstreme forhold. KONGSBERG samarbeider med globale kunder innenfor forsvars-, maritim-, olje og gass- og romfartsindustrien.

Les mer på

Kongsberg Automotive

Kongsberg Automotive (KA) har sitt hovedkvarter i Kongsberg og har 32 produksjonsanlegg i 20 land. Selskapet, med ca. 10.000 ansatte, leverer systemløsninger til bilprodusentene rundt om i verden.

Les mer på

Kongsberg Devotek

Devotek driver med produkutvikling. Fra ide til prototype til et systematisk gjennomtestet og sertifisert produkt -  utviklingsprosessen er Devoteks strategi.

Gjennom konsultasjon, rådgiving og produktutvikling, vil Devoteks høyt kvalifiserte ingeniører og teknikere bistå i arbeidet med å takle oppdragsgivernes  utviklingsbehov. Den unike "partners in process" modellen, gjenspeiler Devoteks tilnærming -  et nært samarbeid -  som effektivt utvider bedriftens egen tekniske kapasitet in-house, samtidig som den bringer innsikt, kreativitet og engasjement utenfra i arbeidet mot et felles mål. 

Les mer på

Oceaneering

Oceaneering er en global serviceleverandør til oljeindustrien, primært til offshore olje-og gassindustrien, med fokus på dypvannsapplikasjoner og vedlikehold.

Les mer på

Elis Elektro

Elis Elektro er blant de ledende leverandører i Norge av elektroniske produkter. De viktigste produktområdene  i dag er kabel, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

Les mer på

Interwell

Interwell er et oljeserviceselskap som operer globalt, og som som tar på seg alle brønn-utfordringer for å sikre økt olje- og gassutvinning for globale oppstrøms energiselskap. Interwell er en koalisjon av personell fra oljebransjen, med forskjellige bakgrunner, som har et bredt spekter av ferdigheter som unyttes full ut for å få de beste resultatene for sine kunder.

Les mer på

4Test

4Test Instrument AS er Agilent Technologies autoriserte salgskontor for Test- og Måleinstrumenter i Norge. 4Test ble etablert i 2002 av tidligere produktansvarlige i Agilent Technologies Norge og Hewlett Packard, som alle fortsatt arbeider i selskapet. 4Test ivaretar markedsføring, salg, service og support på produkter fra Agilent Technologies, Maury Microwave, VTI Instruments, Altium og TCI samt på tidligere Hewlett Packard instrumenter. 4Test har utelukkende fokus på Test- og Måleinstrumenter. De har lang erfaring og er godt kjent med produsentens produkter og bruksområder. 4Test oppdaterer seg konstant på det faglige og gjør hele tiden forbedringer som skal sikre at deres kunder til enhver tid får den aller beste kvalitet og service.

Les mer på

Summit Systems

Summit representerer Siemens PLM Software i Norge og med hovedområdene CAD, CAM, CAE og PLM er Summit Norges ledende PLM-leverandør. I vår portefølje finner du NX, Teamcenter, Tecnomatix og Comos

Les mer på

ProNor AS

ProNor AS er forhandler av SolidWorks' programvareserie, som omfatter verktøy for design og konstruksjon, analyse og beregning, dokumenthåndtering, samt produktkommunikasjon. ProNor har gjort et nøye utvalg av tilgjengelige tileggsprogrammer til SolidWorks for å kunne yte enda bedre totalløsninger for sine kunder.

Les mer på

CFD Marine

CFD Marine AS utfører numeriske strømningsberegninger (CFD) og tilbyr pålitelige og lettfattelige resultatrapporter til den marine sektor.

Les mer på

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering

Nasjonalt senter for realfagsrekruttering (tidligere RENATEsenteret) er Kunnskapsdepartementet sitt nasjonale ressurssenter for realfagsrekruttering. Målet deres er å styrke stillingen til realfagene i samfunnet og å øke rekrutteringen av ungdom til realfaglige utdanninger og yrker.

Les mer på

Atmel

Atmel Corporation er globalt ledende innen design og produksjon av mikrokontrollere, kapasitiv touch-løsninger, avansert logikk, mixed-signal, ikke-flyktig minne og radio frekvens (RF) komponenter.

Les mer på

ElectroMagneticWorks Inc.

ElectroMagneticWorks leverer elektromagnetisk og magnetisk programvare og simuleringsverktøy som en Add-in til SolidWorks. Bedriftens flaggskips produkt er EMS, HFWorks og ATLASS.

 

 

Les mer på

Protolab

 
Protolab har som mål å være Norges ledende tilbyder av prototyper og tidligserier.Protolab utfører også produktutviklingsoppdrag sammen med sitt moderselskap STP og kan tilby en bred kompetanse innenfor: produktdesign, engineering, prototyping, tidligserie, serieproduksjon og prosjektstyring.

 

Les mer på

Transtech AS

Transtech ble stiftet i 1979 i havnebyen Larvik, ca. 12 mil sør for Oslo, og leverer girsystemer og komponenter til industrien. Enten det gjelder standardkomponenter eller spesialløsninger, gir Transtech en unik mulighet til å få dekket totalbehovet fra én ansvarlig leverandør. 

 

Les mer på

Norsk Industri

Norsk Industri organiserer ca 2 550 bedrifter med ca 130 000 ansatte spredt over hele Norge. Medlemsbedriftenes interesser er Norsk Industris viktigste fokus. Norsk Industri er engasjert i de mest sentrale industri- og næringslivspolitiske spørsmål av i dag.

 

Les mer på

Verkstedpartner AS

VerkstedPartner er et selskap som leverer verkstedtjenester til privat og offentlig virksomhet. Virksomheten driver konkurransedyktig fremstilling av komponenter hvor bruk av sponskjørende og ikke knovensjonelle bearbeidingsprosesser er en vesentlig forutsetning. Selskapet er også en konkurransedyktig leverandør av komponenter hvor tradisjonelle prosesser som sveising inngår.

 

Les mer på

CNC Produkter AS

CNC Produkter AS leverer dreide og maskinerte produkter til alle typer prosjekter og sammensatte ferdigprodukter. Videre monterer, ferdigstiller og tester de produkter der egne og eventuelle del-leverandøres produkter inngår.

 

Les mer på

Ernestus Skilt og Reklame Industri

Ernestus Skilt og Reklame Industri er et moderne skiltfirma med muligheter til å ta på seg oppdrag innen alt fra silketrykk til produksjon av innretningsdetaljer. Bedriften på 6 ansatte har fokus på allsidighet, kreativitet og kvalitet. Den holder til på Tiller i Trondheim og produserer alt i egne lokaler.
 

Les mer på