Om oss

Hva er Revolve NTNU?

Revolve NTNU er en studentorganisasjon som deltar i konkurransen Formula Student. Formula Student er verdens største ingeniørkonkurranse for studenter og arrangeres i en rekke land over hele verden. Revolve NTNU er en arena hvor studenter kan utfordre seg selv faglig gjennom praktiske problemstillinger både på fagområder som inngår i produksjon av bilen, men også gjennom markedsføring, teamarbeid og ledelse. Vi gjør så godt vi kan for å organisere oss slik at hele NTNU får eierskapsfølelse til oss og ser på oss som en ressurs i undervisningen i tillegg til markedsføringen av universitetet. Vi ønsker å skape noe vedvarende, noe som setter fokus på det akademiske og leverer et faglig alternativ til de som ønsker å engasjere seg utover studiet.


Vi holder til i kontorer i studentområdet på Valgrinda. IPK, institutt for produksjons- og kvalitetsteknikk har også gitt oss verkstedplass her.

Har du spørsmål, kommentar eller ønsker å bli med på teamet, ta gjerne turen innom kontoret eller send oss en e-post til post@revolve.no

 

 
Norwegian (Bokmål)