Silverstone 2013

Tirsdag 2. juli ankom vi campen på Silverstone. Vi fikk campingplass ved siden av mange andre spente lag som alle har jobbet hardt i hele år. Det var tydelig at dette var noe alle hadde sett frem til lenge og stemningen ble dermed god fra første stund.

Onsdagen ble brukt til å klargjøre bilen til torsdagens scrutineering, som vi passerte med glans!. Scrutineering er en forhåndssjekk av bilen som kvalifiserer til de andre eventene. Denne innebærer en sikkerhtssjekk, en teknisk inspeksjon samt en kontroll av støynivå, veltebalanse og bremser.

Vi har også hatt tid til å inspisere de 120 andre Formula Student-bilene i banens pitområde. Det er utrolig spennende å se de forskjellige løsningene og høre hvordan de har kommet frem til disse. Det blir tydelig at det finnes flere gode løsninger på samme problem, hvor alle har sine fordeler og ulemper. Med så mange imponerende biler er det gøy å se at bilen vår får mye oppmerksomhet, spesielt for vårt lekre design.

I dag er det duket for konkurransens statiske eventer. Dette innebærer en buissenesspresentasjon, en økonomianalyse og en design event. Design eventen er en gjennomgang av bilens tekniske løsninger hvor vi må forsvare valgene vi har tatt. Det blir med andre ord en innholdsrik og spennende dag!

Følg med på Facebook og Twitter for live oppdateringer!

 

Norwegian (Bokmål)