Kongsberg Gruppen er ny hovedsponsor

Revolve NTNU signerer kontrakt med hovedsponsor Kongsberg Gruppen. Bak fra venstre: Elise Fjørtoft Almås, Øystein Haugen, Henrik Meland, Morten Pløen, Jørgen Erdal, Kyrre Lohne (Vice President, Strategic Communications i Kongsberg Gruppen). Foran: Carl Axel Folkestad, Ingeborg Sivertsen (Vice President Corporate HR i Kongsberg Gruppen).

Vi er stolt av kunne presentere Kongsberg Gruppen som vår hovedsponsor for 2014-sesongen! Kongsberg Gruppen bidrar, i tillegg til økonomisk støtte, med uvurderlig ekspertise og produksjonshjelp som skal hjelpe oss å ta både teamet og bilen til neste nivå.

Revolve NTNU består av dedikerte teknologientusiaster som samarbeider om å realisere et ambisiøst mål. Dette er verdier Kongsberg Gruppen kjenner seg igjen i. Foruten om økonomisk støtte vil vi bidra med både fagekspertise, materialkompetanse og produksjonsstøtte i utviklingen av Norges første elektriske racerbil. Dette gleder vi oss til. Vi er opptatt av at prosjektet gir gjensidig læring og kompetanseheving og ser frem til det videre samarbeidet, sier Ingeborg Sivertsen, HR-direktør i Kongsberg Gruppen.

Norwegian (Bokmål)